Pestrecový olej/ Pestrecový olej

Pestrecový olej


Semienko Pestreca mariánského je nezameniteľným zdrojom silymarínu o ktorom sú známe jeho priaznivé účinky na naše telo.

7.00

Popis


Vôňa a plná chuť nášho oleja odzrkadľuje jeho kvalitu, ktorá sa skrýva v každom zrniečku.

Olej sa získava zo semien lisovaním za studena. Využitie pestrecového oleja zahŕňa širokú škálu zdravotných problémov. Uplatnenie našiel aj v kozmetike pri liečbe kožných problémov. Je rovnako vhodný na vnútorné i vonkajšie použitie.

Cenený je najmä pre obsah sylimarínu, významného flavonoidu, ktorý prospieva pečeni a kardiovaskulárnemu systému.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridať recenziu